Strony

Ten pomysl wydaje sie byc najciekawszy. Restauracje prowadzi mlode malzenstwo. Ich koncept oparty jest na latach szescdziesiatych. Wszystko starali sie temu podpozadkowac. Menu w pewnym stopniu tez. Co do menu, to kwestia smaku i gustu. Reszta pomyslu równiez. Para ta boryka sie obecnie z brakiem dwóch kucharzy. Oboje ulegli wypadkom. To wielkie nieszczescie, bo na trzech kucharzy dwóch jest nieobecnych, a ludzie chetnie przychodza obejrzec te restauracje i tam cos zjesc. Kolonia równiez po ostatnich odwiedzinach tajnego testera zostala nominowana. A wielka szkoda. Sa oni moimi faworytami. Ich styl jest bardzo rzeski i ciekawy. Restauracja jest kolorowa i pogodna, meble moze na oko nie sa zbyt wygodne, ale jakos nikt sie nie skarzyl. Moze to ich modernistyczna forma sprawia takie zludzenie. Wszyscy pracownicy staraja sie stworzyc jeden wielki zespól, który pracuje na najwyzszych obrotach. Jesli sama miala bym wybrac jeden z tych projektów, ten wlasnie wybralabym jako najlepszy projekt.

Comments are closed.

Strony
Z branży
  • Sery pleśniowe – wyjątkowe smaki
    Mówi się, że smak serów pleśniowych jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla koneserów. I rzeczywiście, coś w tym z całą pewnością jest. Nie każdy lubi posmak sera camembert, czy też …
  • Sery pleśniowe królują na polskich stołach
    Każdy z nas wie, że przysmak, jakim jest ser pleśniowy, pochodzi z Francji. To właśnie tam powstaje ten wyszukany, wręcz arystokratyczny gatunek sera. Dojrzewając w ciemnych piwnicach nabiera niezwykłej głębi …
  • Zupy owocowe- kulinaria naszych babć
    Nasze babcie z niczego potrafiły zrobić prawdziwe przysmaki. Tak tez było jeśli chodzi o pyszne zupy owocowe robione jak sama nazwa mówi z owoców. Owocowe zupy z pewnością należą do …